headerimage

Diabetes TechLab 5 oktober 2024

 Sta je op het punt om een (nieuwe) insulinepomp, glucosesensor of HCL-systeem te kiezen? Of wil je alvast onderzoek doen voor een volgende stap? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met diabetes? Kom dan naar Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland in ‘s-Hertogenbosch op 5 oktober 2024. 

Leer alles over hulpmiddelen die nu op de markt zijn. Zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. 

Diabetes TechLab helpt je kiezen 

Diabetestechnologie maakt het leven makkelijker. Diabetes TechLab van Diabetesvereniging Nederland helpt je bij het maken van keuzes voor een (nieuwe) insulinepomp, sensor of HCL-systeem. Tijdens Diabetes TechLab kun je de beschikbare producten zien, voelen, ervaren en vergelijken. Als ervaringsdeskundige bieden wij informatie en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid om met anderen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. 

Kom je ook? 

Het Diabetes TechLab duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het is verdeeld in 2 tijdsblokken van 2 uur. Bij de aanmelding kun je aangeven voor welk tijdsblok je kiest.

Ik meld me aan 

Kinderen zijn van harte welkom! Er wordt gezorgd voor activiteiten en begeleiding zodat zij zich vermaken terwijl ouder(s) worden geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van diabetestechnologie. 

Diabetes TechLab ‘s-Hertogenbosch, kies het hulpmiddel dat bij je past